Nu a rămas nepedepsit: Arestat la 18 ani pentru tâlhărie!

În evidenţele Parchetului de pe lângă Judecătoria  Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe inculpatul B.I.V., pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, care a profitat de starea de urgenţă instituită prin Decretul  nr. 195/2020. Fapta a fost prezentată şi ieri printr-un comunicat de presă al IPJ Tulcea.

„S-a constatat că data de 13.04.2020, în jurul orelor 13.30, inculpatul B.I.V.,  în vârstă de  18 ani, observând că persoana vătămată, o tânără de 26 de ani, care se deplasa pe o alee din parcul  lacului Ciuperca, deținea un telefon mobil performant, a pornit în urmărire acesteia cu intenţia de a o deposeda de telefon.

În dreptul imobilului cunoscut sub denumirea de  ,, Casa Olteanu,,  persoana vătămată, care se deplasa de la locul de muncă către domiciliul său, a iniţiat o convorbire telefonică iar când a ajuns în zona sălii de sport din Cartierul de Vest, a fost ajunsă din urmă de inculpat şi deposedată de telefon, prin acte de violenţă.

Întrucât s-a constatat  că faptele inculpatului B.I.V prezintă pericol pentru ordinea publică, la data de 15.04.2020, acesta a fost prezentat Judecătoriei Tulcea cu propunerea de arestare preventivă, propunere ce a fost însuşită iar  inculpatului  i-a fost emis un mandat de arestare pe o durată de 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Show More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Articles

Back to top button
Close
Close