Ştirea zilei

Accident în curbe la Topolog: Autocamion ieşit în decor!

În această dimineaţă, pe drumul Tulcea – Bucureşti, un autocamion de 12 tone a ieşit în decor aproape de a doua curbă de la ieşire din Topolog spre Tulcea. Potrivit informaţiilor furnizate de managerul Serviciului de Ambulanţă Tulcea, dr. Ali Salah Kilo, şoferul autocamionului a suferit răni uşoare şi a refuzat internarea. 

Ora 9.30: Organele de poliţie sunt la faţa locului şi cercetează împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier, din fericire fără urmări grave ci doar cu pagube materiale. În momentul în care şi IPJ Tulcea va furniza informaţii vom reveni cu amănunte.

Update ora 14.00: În cursul zilei de azi, 3 iunie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe DN22A.

Din primele verificări, a reieșit că un bărbat de 36 de ani din Ialomița în timp ce conducea un auto din direcția localității Topolog către Ciucurova, ar fi pierdut controlul aspra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore aflat pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal și în continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Back to top button