Ştirea zilei

CAMPANIE UMANITARĂ A COMUNITĂŢII RUŞILOR LIPOVENI – Prin noi, mai aproape!

În ajunul sărbătorii Învierii Domnului s-a finalizat cu succes campania umanitară organizată de Comunitatea Rușilor Lipoveni din România (CRLR) și Asociația Tinerilor Ruși Lipoveni din România (ATRLR) cu prilejul sărbătorilor pascale.
„Așadar, pachetele realizate cu produse alimentare de bază și produse de igienă au fost distribuite celor aflați în localitățile izolate ale Deltei Dunării, iar prezența noastră la porțile oamenilor a adus o rază de speranță și mulțumire.
Distribuirea pachetelor a fost făcută în data de 27 aprilie 2021 în localitățile Sfiștofca și Periprava, unde de la copii la bătrâni s-au bucurat sa ne primească în casele lor, împărtășind poveștile lor de viață. Plini de speranță, tinerii vorbeau despre viitor, iar bătrânii spuneau doar că se roagă la Bunul Dumnezeu pentru sănătate.
Fiți buni unii cu alții, iar Dumnezeu va fii prezent la fiecare pas al vostru, spunea o bătrânică, strângându-și nepoțica la piept.
Vă mulțumim din suflet pentru ca ați făcut parte din echipa care a adus zâmbetul pe chipurile tuturor!
Un dar din suflet îţi aduce împlinire şi mulţumire. Prin noi, mai aproape!”, se arată în comunicatului transmis de preşedintele Comunităţii Ruşilor Lipoveni din România, Silviu FEODOR.
Back to top button