fbpx
Ştirea zilei

A furat din magazin pentru că avea pensia mică, dar l-au prins jandarmii!

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Tulcea, jandarmii au fost sesizați, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat a sustras mai multe produse dintr-o societate comercială.

Apelul a fost efectuat de către agentul de pază al societății comerciale, care a declarat faptul că, în timp ce executa serviciul, a observat un bărbat, care încerca să treacă de casa de marcat cu mai multe produse fără a le plăti.

Jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 73 de ani, care a recunoscut faptul că a sustras mai multe produse alimentare fără intenția de a le plăti. Ei au aflat și motivul pentru care bărbatul a sustras produsele. Acesta a declarat următoarele: ,,Eu și soția avem un trai mai greu din cauza pensiilor care sunt foarte mici și nu ne descurcăm, de aceea am recurs la acest lucru josnic de care îmi este rușine!”

Din verificările efectuate, jandarmii au mai aflat faptul că bărbatul nu este la prima faptă de acest fel, el fiind surprins, și cu o seară înainte, de sistemul video al societății comerciale, sustrăgând mai multe produse de pe raft și trecând de casa de marcat fără a le plăti.

Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

Reamintim faptul că infracțiunea de furt se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button