Ştirea zilei

Nu e păcăleală! Analize medicale gratuite acum şi la Măcin

Măcinenii au de azi, 1 aprilie 2021 – şi nu e nicio păcăleală! – cel mai nou punct de recoltare pentru analize medicale din reţeaua Clinicii RoutineMed – Laborator de analize medicale.

Situat pe strada 1 Decembrie 1918, Bloc 18 la Parter, punctul de recoltare oferă de azi un set de analize medicale gratuite, în limita plafonului oferit de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate iar după consumarea acestui plafon analize medicale cu 50% reducere.

Este vorba despre un set de 12 analize medicale esenţiale pentru care în luna aprilie se aplică o reducere de 50% astfel încât costul total al acestora este de numai 78 de lei. O mare oportunitate mai ales pentru societăţile comerciale din Măcin şi din localităţile limitrofe de a-şi testa angajaţii la un preţ promoţional.

De asemenea, la punctul de recoltare situat în oraşul Măcin pe strada 1 Decembrie 1918, Bloc 18 la Parter se pot face testele de anticorpi Covid – 19, atât testarea clasică, dar şi testarea cu proteina Spike la preţul de numai 150 de lei.

Cu puncte de recoltare pentru analize medicale, reţeaua Clinicii RoutineMed – Laborator de analize medicale este prezentă de azi în toate oraşele din judeţ.

Back to top button