Ştirea zilei

O femeie, ameninţată şi lovită, a cerut sprijinul jandarmilor

O femeie, din municipiul Tulcea, a cerut sprijinul jandarmilor tulceni, după ce a fost lovită şi ameninţată de fostul concubin.

 În data de 26 ianuarie, în jurul orei 17:00, jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să se deplaseze pe strada Babadag, din municipiul Tulcea, unde o femeie a reclamat faptul că a fost agresată de fostul concubin.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat o femeie, în vârstă de 49 de ani, care a declarat faptul că fostul său concubin, s-a prezentat la locul de muncă al acesteia, adresându-i injurii şi  ameninţând-o cu acte de violenţă. De asemenea, femeia a mai relatat faptul că, în seara zilei de 25 ianuarie, în jurul orei 22:00, pe fondul unor neînţelegeri şi a consumului de alcool, bărbatul,  i-a adus injurii şi a lovit-o în zona capului, femeia fiind nevoită să părăsească locuinţa. Aceasta s-a ascuns după un dulap aflat la un etaj superior al imobilului în care locuieşte, ulterior, mergând la domiciliul tatălui ei.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

 

Back to top button