fbpx
Comunicate

O femeie care și-a anunțat soțul că divorțează a chemat jandarmii in ajutor!

O femeie din municipiul Tulcea a solicitat sprijinul jandarmilor, reclamând un conflict cu soțul și faptul că a fost agresată atât fizic, cât și verbal de către acesta.

Când au ajuns la fața locului, jandarmii au identificat femeia în fața imobilului unde locuia, aceasta declarând că se afla la domiciliu, împreună cu soțul și copilul, în momentul în care s-a iscat scandalul dintre ei.

Femeia, în vârstă de 28 de ani, i-a comunicat soțului că a luat hotărârea de a divorța, iar în acel moment, acesta a devenit agresiv atât fizic, cât și verbal, îmbrâncind-o și adresându-i injurii și expresii jignitoare.

De teama bărbatului, femeia s-a retras în altă cameră, unde a apelat, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, la sprijinul forțelor de ordine, ulterior reușind să părăsească domiciliul și să aștepte în fața imobilului intervenția jandarmilor.

Întrebat de cele întâmplate, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a negat cele reclamate, declarând că el, de fapt, și-a invitat soția în oraș, însă ea l-a refuzat și în schimb i-a dat și vestea divorțului, invocând numeroasele neînțelegeri dintre ei.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button