fbpx
Comunicate

O femeie și-a pus în geantă bunuri dintr-un magazin …fără să își dea seama! S-a ales cu dosar penal

O femeie care se afla la cumpărături, a introdus mai multe obiecte aflate pe raftul unui magazin direct în geanta sa, dar a susținut că acest lucru s-a întâmplat din greșeală, ,,fără să-și dea seama”.

Totul s-a întâmplat ieri, 19 aprilie, în jurul orei 18.30, când, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost sesizați, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o femeie a sustras diverse obiecte din incinta unei societăți comerciale, fără intenția de a le plăti.

Un angajat al societății comerciale a declarat faptul că, în timp ce executa serviciul, a observat prin intermediul camerelor de supraveghere faptul că o femeie, în timp ce își făcea cumpărăturile, pe lângă produsele pe care le punea în coșul de cumpărături, mai introducea câte un produs și în geanta personală.

Femeia, în vârstă de 45 de ani, a declarat jandarmilor că a luat de pe raft mai multe obiecte ( baterii, ventuză pentru transport geamuri, pantaloni și tricou) pe care le-a introdus fără să-și dea seama în geantă, trecând de casa de marcat fără să le plătească.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că aceasta era însoțită și de concubin, iar pentru fapta sa, femeia s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button