fbpx
Comunicate

Parastasul Piraților Nepomeniți de la Sulina a ajuns la a șasea ediție!

Comunicat de presă

Parastasul Piraților Nepomeniți, ediția a VI-a, are loc în perioada 12-13 mai la Sulina. Ținuta nu este obligatorie, că pirații nu judecă fashion, dar unii dintre noi vom veni costumați, deci să nu vă speriați!

Vineri, 12 mai, seara, avem petrecere pe plaja din Sulina. Grătarele or să sfârâie, nisipul e fin, vinul și berea le-am pus deja la rece, să nu ne auzim vorbe. Avem și program artistic pentru toate gusturile: Proconsul,Vița de Vie și Formația București.

Sâmbătă, 13 mai, e treabă serioasă: ne vedem la cimitirul din Sulina și facem masă mare cu pomenire. Oficial, cu Părinte, cu ceaune cu mâncare, rom, vorbe de bine și pioșenie doar un pic bahică.

Seara ne vedem din nou la o petrecere pe plajă. Cântă și mari artiști ai poporului White Mahala, Formația București, plus domnul Mihai Mărgineanu, prieten vechi al evenimentului. Magicianul Robert Tudor e și el prezent, face magii și găsim aurul piraților.

Urmează ziua de duminică în care ne aducem aminte, sau nu, de ce am făcut cu o seară înainte, ne facem bagajele și ne întoarcem la ale noastre. Dar ne întoarcem mai bogați, cu povești de zis prietenilor, care, pariem, vor vrea să vină și ei la anul, că așa se întâmplă an de an: comunitatea piraților crește, și de unde eram o mână de oameni la început, apoi câteva sute, în curând batem către mia de oameni care vin să aducă un pios omagiu piraților. Și să ridice un pahar. Sau câte pahare vrea fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button