fbpx
Ştirea zilei

Pe surse: Prefectul de Tulcea va fi eliberat din funcţie!

- după amiază, în Monitorul oficial al României, hotărârea 944 a confirmat ceea ce am anunțat înaintea ședinței de guvern

Pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de azi figurează doar patru proiecte de Hotărâre de Guvern, una dintre ele având legătură directă cu Tulcea, respectiv ROIECT DE HOTĂRÂRE privind abrogarea Hotărârii Guvernului nr. 1074/2013 pentru aprobarea Planului de management al Parcului Național Munții Măcinului, precum și pentru instituirea unor măsuri în domeniul managementului Parcului Național Munții Măcinului.

Pe surse, încă o hotărâre de Guvern ar putea avea legătură cu Tulcea şi anume Hotărârea privind eliberea din funcţie a prefectului Marcel Ivanov, demnitar politic propus de partidul PLUS condus la începutul anului de Dacian Cioloş, partid care azi face parte din USR sau pentru cei nostalgici USR PLUS.

Cum USR, prin miniştrii săi, a ales să renunţe prin demisie la a mai face parte din Guvernul condus încă de Vasile Cîţu, actualul premier a declarat ieri că „mi s-ar părea normal ca dacă nu mai ești la guvernare să pleci și cu eșalonul 2. Dacă rămân la guvernare cei din USR PLUS e posibil ca ei să reprezinte interesele PSD și AUR, pentru că ei sunt aliați acum„.

În accepţiunea generală eşalonul 2, – câtă vreme reprezinţi Guvernul în teritoriu – înseamnă şi prefectul, iar la Tulcea prefectul Marcel Ivanov ar trebui să plece dacă declaraţia premierului Florin Cîţu este una serioasă.

Update: Hotărârea de eliberare din funcție a fost publicată în Monitorul oficial

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button