fbpx
Fotbal

Pescăruşul Sarichioi are adversar de Liga a III-a în primul meci de Cupa României

- sâmbătă, 9 iulie 2022, de la ora 18.00 la Sarichioi vine Unirea Braniştea

După ce a câştigat faza judeţeană a Cupei României (click pentru detalii) sâmbătă după amiază contra echipei Luceafărul Slava Cercheză cu un categoric 7-2 (5-1), Pescăruşul Sarichioi Junior şi-a aflat azi adversarele din faza regională a Cupei României.

Într-un nou format, Cupa României propune din acest sezon o fază regională (7 regiuni) care va da tot atâtea echipe calificate în faza naţională acolo unde voi intra echipele din Liga a III-a şi apoi cele din Liga a II-a pentru ca într-un final să intre în competiţie şi elitele din Liga I. Până acolo însă câştigătoarele din Constanţa, Tulcea, Brăila, Galaţi, Vrancea şi Buzău îşi vor disputa Cupa României Regională.

Pentru Pescăruşul Sarichioi Junior nu se poate spune că a fost o tragere la sorţi norocoasă, asta pentru că primul şi principalul adversar este Unirea Braniştea, campioana şi câştigătoarea cupei din judeţul vecin Galaţi, echipă care a obţinut zilele trecute promovarea în Liga a III-a de fotbal contra echipei campioane din Brăila.

Primul meci al Grupei 2 din Regiunea 7 este programat miercuri 6 iulie 2022, de la ora 18.00 la Braniştea între Unirea Braniştea şi Voinţa Lanurile (câştigătoarea cupei din judeţul Buzău), iar meciul de debut pentru Pescăruşul Sarichioi Junior este programat sâmbătă, 9 iulie 2022, de la ora 18.00, la Sarichioi contra echipei favorite la câştigarea cupei regionale, Unirea Braniştea. Ultimul meci al grupei este programat miercuri, 13 iulie 2022, de la ora 18 în deplasare la Lanurile cu echipa locală Voinţa.

Unirea Braniştea o selecţionată a fotbalului gălăţean

Cu o linie de clasament ce nu merită prea multe comentarii, adică 151 de goluri marcate şi doar 8 goluri primite în cele 22 de victorii la rând din campionat, Unirea Braniştea a avut un parcurs fără greşeală şi în cupă fiind, la acest moment, echipa care a dominat autoritar fotbalul judeţean gălăţean.

Doar dacă ne ajută domnul Gheorghe Hagi de la Farul Constanţa cu 5-6 jucători de la prima echipă atunci poate avem şi noi o şansă în meciul cu selecţionata fotbalului din Galaţi, această Unirea Braniştea. Altfel chiar nu văd cum am putea să le punem probleme. Este bine că nu vom juca noi primul meci, miercuri, pentru că având jucători amatori este greu să îi aduni pentru un meci în timpul săptămânii, dar probabil că voi merge fie eu şi antrenorul, fie doar antrenorul să vadă meciul de la Braniştea cu cei de la Voinţa Lanurile de miercuri 6 iulie.” a declarat primarul comunei Sarichioi, Vitali Finoghen,

 

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE