Peste două mii de măști pentru medicina primară au ajuns la CAS Tulcea!

Potrivit unui comunicat de presă al Casei de Asigurări de Sănătate au ajuns la Tulcea

,, Conform Ordinului 74568/11.04.2020 al Comandantului Acțiunii, secretar de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, au fost repartizate măști de protecție tip FFP2, de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) către CNAS, pentru asigurarea condițiilor corespunzătoare de protecție a personalului din asistența medicală primară din întreaga țară.

Pentru CAS Tulcea a fost repartizat un număr de 2.112 măști.

Echipamentele au ajuns la Casa de asigurări de sănătate Tulcea cu mijloace de transport asigurate de IGSU, iar distribuția acestora – se va face în cel mai scurt timp posibil.

Preşedinte Director General,
ec.Eugenia Vasile

Informaţii de background :

“ Conform Ordinului 74568/11.04.2020 al Comandantului Acțiunii, secretar de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, măștile tip FFP 2 au fost repartizate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) către CNAS pentru asigurarea condițiilor corespunzătoare de protecție a personalului din asistența medicală primară/ambulatiu din întreaga țară. Echipamentele vor ajunge la casele de asigurări de sănătate cu mijloace de transport asigurate de IGSU, iar distribuția se va face în cel mai scurt timp posibil de la primirea acestora la CAS.

Echipamentele care vor ajunge la medicii de familie/ambulatoriu de specialitate reprezintă o parte din donația de 350.000 de măști protecție tip FFP2 pe care SC Dante International SA (eMAG) a direcționat-o către IGSU, cu scopul de a pro

Back to top button