Tulcea

PNL a prezentat programul de guvernare pentru următorii patru ani

- articol de informare electorală

PNL a prezentat programul de guvernare pentru următorii patru ani, un document ambiţios dar realist în acelaşi timp, la care au lucrat sute de specialişti.

Avem determinarea să demarăm investiţii fără precedent în această ţară, inclusiv în judeţul Tulcea, pentru a oferi românilor locuri de muncă bine plătite şi a creşte implicit nivelul de trai. Ne propunem să creăm peste 560.000 de noi locuri de muncă, iar salariul mediu net să ajungă peste patru ani la 1.000 de euro pe lună. În acelaşi timp, ţinta noastră este ca valoarea punctului de pensie să se majoreze cu 46% până în 2024 față de 2019.

Nu vom avea dezvoltare fără investiţii majore, iar pentru judeţul nostru sunt câteva proiecte importante care figurează în programul de guvernare PNL. În perioada următoare va fi finalizat podul peste Dunăre de la Brăila, investiţie aşteptată de atâţia ani, care va lega Moldova şi Muntenia de Dobrogea. Un alt proiect important este drumul expres Brăila-Tulcea-Constanţa, având lungimea de 172 de kilometri, care va demara în mandatul care urmează. Valoarea investiţiei se ridică la 4,33 miliarde de lei.

De anul viitor vom intra în etapa dezvoltării accelerate a României. Avem toate condiţiile pentru a fructifica acest moment, dar important este ca alegerile din 6 decembrie să consfinţească o majoritate solidă în jurul PNL care să pornească imediat la treabă.

Material publicat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de  PARTIDUL NATIONAL LIBERAL,  codul  AEP 11200025

Back to top button