fbpx
Comune

Premierul Marcel Ciolacu și-a început ziua de sâmbătă în Portul Jurilovca!

Sâmbătă dimineața, la ora 9, prim-ministrul Marcel Ciolacu a vizitat noul Port Turistic din Jurilovca.

Însoțit de Eugen Ion, primarul comunei Jurilovca și președintele ACoR filiala Tulcea, și de Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean udețean Tulcea, premierul a admirat cel mai modern port din Dobrogea, o investiție cu o valoare totală de 18.434.666 de milioane de lei, finanțată din fonduri europene.

Alături de premier s-au aflat miniștrii Simona Bucura Oprescu și Adrian Câciu, europarlamentarul Mihai Tudose, senatorul Paul Stănescu și domnul Vasile Dâncu delegația oficială a fost întâmpinată de către localnicii din Jurilovca și deja cunoscutele membre ale grupurilor vocale tradiționale Juraveli și Reabinușka, care le-au oferit oaspeților bucate tradiționale lipovenești și câte un pahar de ceai.

,,Noul port turistic din localitatea noastră este una dintre cele maiimportante investiții realizate în ultimii 12 ani aici și oferă maimulte posibilități de dezvoltare turistică a zonei. Cele 180 de locuri noi de acostare inițiale sunt ocupate integral în perioada navigabilă, iar capacitatea portului va fi extinsă cu mai multe pontoane de acostare plutitoare”, i-a explicat primarul Eugen Ion prim-ministrului importanța investiției.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE