fbpx
Justiţie

Preşedintele Iohannis a numit încă doi magistraţi la Judecătoria Tulcea!

- pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea doar o singură numire

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 29 martie 2022, decretele de numire în funcția de judecător sau procuror a candidaților admiși la concursul de admitere în magistratură organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii, în perioada 30 iulie 2021-14 martie 2022.

Astfel, doamnele judecător Oana Socotitu şi Indra-Felicia Sofian, au fost numite la Judecătoria Tulcea, iar de la publicarea acestor decrete în Monitorul Odicial al României acestea îşi vor începe activitatea la Judecătoria Tulcea, potrivit judecătorului Maria Daniela Iliescu, conducătorul Biroului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Judecătoriei Tulcea.

În ceea ce priveşte Judecătoria Tulcea, cu cele două numiri făcute de Preşedintele României, organigrama instituţiei este aproape completă. Astfel, organigrama Judecătoriei Tulcea prevede 15 posturi pentru magistraţi, iar azi dintre acestea sunt ocupate doar 12. Cu cele două numiri, după publicarea în Monitorul Oficial al României, Judecătoria Tulcea va avea 14 din cele 15 posturi ocupate, potrivit preşedintelui instanţei tulcene, judecător Camelia Daniela Stan.

Tot ieri, Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat şi decretul de numire a doamnei procuror Daniela Voitic la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea. Din păcate, La Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea organigrama nu este nici pe departe aproape de perfecţiune. Astfel, din cele 10 posturi de procurori în prezent sunt 6 ocupate însă de săptămâna viitoare 2 procurori vor pleca de la Tulcea după stagiatură. Pe de altă parte, tot de luna viitoare o doamnă procuror va reveni în activitate din concediul de creştere a copilului aşa că luna aprilie va găsi Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea cu o organigramă de cel mult 50% ocupată de posturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button