Prevenirea consumului de droguri la … Ciucurova!

Jandarmii din cadrul compartimentului Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale alături de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea şi ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Tulcea au desfăşurat o activitate de informare şi prevenţie în rândul elevilor din cadrul Şcolii Gimnaziale Ciucurova. Activităţile au avut loc miercuri, cu elevii claselor a VII-a şi a VIII-a şi au avut ca subiect Prevenirea consumului de droguri.

“S-au purtat discuţii libere pe parcursul cărora elevii au avut posibilitatea să se informeze cu privire la riscurile la care pot fi expuşi în cazul în care intră în contact cu persoane ce consumă sau deţin substanţe interzise. Activităţile au avut drept scop conştientizarea şi responsabilizarea elevilor  cu privire la efectele consumului de droguri şi prevenirea riscurilor asociate consumului de droguri.”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea.

Gurile rele ar spune că echipa mixtă a greşit şcoala şi că altele, din municipiu, de exemplu, ar fi avut mai multă nevoie de astfel de acţiuni…

Back to top button