Ştirea zilei

Prima zăpadă din luna februarie nu ne-a luat prin surprindere!

-mii de litri de clorură de calciu și peste o sută de tone de material antiderapant pe drumurile naționale din județ

Secția Drumuri Naționale Tulcea a trimis la patrulat noaptea trecută 15 autoutilaje care , potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, au răspândit 132 tone sare și 6.000 litri clorură de calciu pe DN 22, DN 22A, DN 22D, DN 22E, DN 22F, DN 22H.

Tot potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța pe toți cei peste 300 de kilometri de drum național din județul nostru se circula în această dimineață fără probleme.

Și pe drumurile județene situația este sub control

Potrivit informațiilor centralizate în această dimineață la ora 8, la nivelul județului nostru pe drumurile județene nu erau probleme iar situația se prezintă astfel:

Zona Est
1. Se circulă pe toate drumurile județene in condiții de iarnă, temperatura medie -2 -0 gr. C, vânt 10-20 km/h, vizibilitate bună. Au fost împrăștiate 28 to material antiderapant.
2. Se acționează cu 2 ATB-uri, 1 Unimog.
3. Nu sunt înregistrate evenimente rutiere.

Zona Vest
1. Se circulă pe toate drumurile județene in condiții de iarnă, temperatura medie -5 -0 gr. C, vânt 10-25 km/h, vizibilitate bună. Au fost împrăstiate 44 to material antiderapant.
2. Se acționează cu 3 ATB-uri , 2 Unimog-uri.
3. Nu sunt înregistrate evenimente rutiere.

Viceprimarul Dragoș Simion coordonează încă activitatea de deszăpezire

Pentru că pe pagina personală a primarului Ilie sau pe cea a primăriei nu apăruse scris nimic despre deszăpezire, o dovadă că unii sunt harnici doar din gură, i-am solicitat o situație privind această activitate viceprimarului Dragoș Simion.

Potrivit viceprimarului Dragoș Simion, cel căruia încă nu i-au fost retrase și atribuțiile privind coordonarea activității de deszăpezire (normal, cineva trebuie să se facă de râs, nu ca eroul municipiului),  SC SERVICII PUBLICE SA Tulcea, a intervenit în noaptea trecută cu 6 autospeciale care au împrăștiat materiale antiderapante, circulația desfășurându-se în condiții normale, fără probleme. Echipele de intervenție sunt pregătite permanent astfel încât, în cazul unor condiții meteo specifice anotimpului în care ne aflăm, circulația rutieră și pietonală să se desfășoare în condiții normale .

Back to top button