fbpx
Tulcea

Primar pentru NUFĂRU: Liliana SHIMBESCHI – o FORȚĂ pentru comunitatea ta!

Toate au un început! Atunci când lupți pentru un țel și nu împotriva cuiva, POȚI!🌳

N-am fost niciodată adepta muncii exclusiv de la birou, astfel, prin prisma profesiei întotdeauna am preferat contactul social și relaționarea cu oamenii. Sunt obișnuită cu munca din teren, deoarece am mers ani de zile pe străzile comunei noastre, indiferent de anotimp, indiferent dacă era o zi de lucru sau o zi liberă. Nu m-a obosit, ci m-a călit, m-a ajutat să fiu mereu în comuniune cu oamenii și să le cunosc îndeaproape nevoile. Țin minte că o fostă colegă mi-a spus odată: „tot ce faci, ți se potrivește!”
 Și avea mare dreptate…mi-a plăcut „să fac administrație”. Fiind o fire ambițioasă, m-am străduit mereu să fiu mai bună, mai pregătită, mai competentă. Așa mi-am consolidat experiența în administrație publică.

GREU, DAR NU IMPOSIBIL!

Când am pornit pe „drumul politicii”, drum GREU dar nu IMPOSIBIL, am fost încurajată și susținută de mulți dintre dumneavoastră. Apoi am fost admirată pentru faptul că eu, o FEMEIE, am CURAJ „să lupt” cu cinci bărbați – contracandidați.🌳
Atât în campania de informare cât și în cea electorală, străbătând străzile comunei Nufăru împreună cu echipa mea, am putut să vă ascultăm nevoile și nemulțumirile. Astfel, vrem să vă mulțumim pentru încrederea acordată și să vă asigurăm că noi suntem foarte determinați să înfăptuim lucruri bune și durabile în comuna noastră. Vrem să realizăm SCHIMBAREA în administrația publică locală!
Noi credem cu tărie că, DACĂ VREI, POȚI!🌞 Vom continua să fim sinceri și asumați!🌳 Nu uitați, pe data de 9 iunie, votul dumneavoastră va face DIFERENȚA!🌳
CMF. 21240063

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE