Ştirea zilei

Primăria caută diriginte de şantier pentru proiectul de preluare a apelor meteorice!

Primăria Municipiului Tulcea a lansat zilele acestea procedura de achiziție publică pentru atribuirea contractului de servicii având ca obiect „Asistență tehnică (dirigenție de șantier)” pentru execuția lucrării ”Îmbunătățirea capacității de preluare a apelor meteorice din Municipiul Tulcea”.
Potrivit anunţului lansat pe SICAP, valoarea totală estimată este de 220.624,56 lei fără TVA.


Ofertele se depun prin intermediul SEAP până la data de 25.08.2021, ora 15:00. Anunțul este publicat pe platforma SEAP. Întreaga documentație de atribuire se regăsește în anunț nr: SCN1090694.” a anunţat Primăria.
Procedura de atribuire a contractului de execuție lucrări la obiectivul ,,Îmbunătățirea capacității de preluare a apelor meteorice din Municipiul Tulcea” este în curs de derulare, în faza de evaluare a propunerilor tehnice. Pentru această lucrare de peste 22 de milioane de lei au fost depuse până la termenul limită patru oferte de la tot atâtea asocieri de firme, liderii acestor consorţii fiind Autoprima Serv şi Ramali Construct din Constanţa,  Kronstarr Bau Company din Bucureşti şi  DSE Consulting din Ilfov.

Este o lucrare foarte complexă, una care se va executa, să sperăm, în acelaşi timp cu cea a celor de la Aquaserv. Cele două lucrări de anvergură pentru zona centrală a municipiului ne dorim să fie urmate de o a treia lucrare, ce o vom scoate la licitaţie cel mai probabil din trimestul patru din acest an, pentru reabilitarea străzii Păcii.”, a declarat primarul municipiului Tulcea, Ştefan Ilie.

Termenul de execuţie pentru  obiectivul ,,Îmbunătățirea capacității de preluare a apelor meteorice din Municipiul Tulcea”  este de 24 de luni şi, foarte important, se cere o garanţie a lucrărilor de minim 36 de luni din partea constructorului.

Back to top button