fbpx
Ştirea zilei

Primarul Eugen Ion a mai coordonat o operațiune de salvare pe Razelm!

O nouă operațiune de salvare reușită pe lacul Razelm, în această seară l-a avut în prim plan pe același inimos primar al comunei Jurilovca, Eugen Ion. Nu este prima dată când președintele Asociației Comunelor din România filiala Tulcea își pune viața în pericol în misiuni de salvare pe Lacul Razelm, un lac foarte periculos în care și-au pierdut viața de-a lungul vremii zeci de oameni.

,,Deși a fost furtună, au fost valuri mari și o ploaie cruntă, am reușit să ajungem în timp util la o barcă surprinsă de vremea rea în mijlocul lacului. 

Doi bărbați, o femeie și un copil mic erau intr-o situație disperată, motorul bărcii li se oprise, era deja foarte întuneric, iar vântul îi purta haotic. Am reușit să ieșim de urgentă pe apă și i-am găsit in zona capului Iancina, de unde i-am adus in Portul Jurilovca, unde au fost preluați de un echipaj SMURD pentru evaluare.Starea lor este bună.” a scris azi pe pagina sa de socializare primarul Eugen Ion.

Echipă de voluntari salvatori la Jurilovca 

În postarea sa din această seară, primarul din Jurilovca nu și-a asumat singur reușita misiunii de salvare.

,,Le mulțumesc Oamenilor care in astfel de situații sunt alături de mine, chiar intr-o seară de duminică, indiferent de oră sau că e vreme rea. La operațiunea din aceasta seară am fost însoțit de Mircea Chiurlan, Nicolae Chiurlan, Cristian Crețu și agentul șef adjunct Daniel Silai, de la postul de poliție Jurilovca. 

Încă o dată îndemn la prudență și recomand tututor, localnici și turiști, să verifice buletinele meteo înainte de a ieși pe apă.” a mai spus primarul din Jurilovca.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE