fbpx
Fotbal

Săgeata Stejaru învinsă la Murighiol! Radu Tomescu, eroul meciului

- Viitorul Murighiol, primul lider al play-off-ului

Azi, de la ora 12.00, stadionul „Viitorul” din Murighiol a găzduit primul meci din play-off-ul care va stabili, la începutul lunii iunie, numele echipei ce ne va reprezenta judeţul în meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a de fotbal. Din păcate, dintre toate cele patru echipe calificate în această fază finală a competiţiei trei sunt echipe comunale, numai una fiind echipă de oraş, evident nu Tulcea, ci Babadag.

Favorita principală la câştigarea titlului, echipa Săgeata Stejaru, singura echipă neînvinsă pe teren în acest sezon, a jucat azi contra echipei surpriză din play-off, fază a competiţiei din care lipseşte, neaşteptat, Flacăra Mihail Kogălniceanu. Pentru Săgeata meciul de la Murighiol părea un antrenament cu public, însă după ce talentatul mijlocaş al gazdelor Mihai Buţu a deschis scorul lucrurile s-au complicat pentru echipa din Stejaru antrenată de Mihai Guliu.

Cu un minut înainte de pauză, Mihai Halep a restabilit egalitatea şi astfel cele două echipe au încheiat nedecis prima parte a jocului care avea să aducă la final o mare surpriză. Timp de 45 de minute în partea a doua a jocului ambele echipe au căutat golul victoriei însă cei doi portari au dat siguranţă liniei defensive prin intervenţiile lor. Tocmai în momentul în care arbitrul întâlnirii, Cristian Panait, a arătat minutele de prelungire, Radu Tomescu a dat lovitura de graţie echipei din Stejaru  fiind, iată, pentru a doua oară în decurs de o săptămână eroul meciului (săptămâna trecutp a învins prin cele trei goluri ale sale echipa Flacăra M. Kogălniceanu.

Mâine, de la ora 12.00, la Sarichioi, pe stadionul Pescăruşul, este programat un meci foarte interesant între echipa locală Pescăruşul Sarichioi şi Granitul Babadag. Cu amănunte de la acest meci, mâine, după ora 14.00.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE