fbpx
Consiliul Judeţean

Săptămâna interetnică în Piața Civică din tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat vineri, 22 iulie, la conferința de deschidere a Festivalului SĂPTĂMÂNA INTERETNICĂ, ediția a XVII-a. Evenimentul a fost găzduit de Casa Avramide și s-a bucurat de prezența reprezentanților etniilor tulcene.

Festivalul este co-finanțat de Consiliul Județean și este organizat în cadrul proiectului TINERI (inter)CULTURAL, inițiat de Asociația Centrul European pentru Diversitate.

„Acest festival este foarte important pentru că doar proiectele cu adevărat importante rezistă probei timpului. Dacă festivalul a ajuns la cea de a XVII-a ediție, înseamnă că există pasiune, empatie, implicare, seriozitate. De asemenea, consider că evenimentele care au drept punct central multietnicitatea, multiculturalitatea, sunt specifice județului nostru. Aici trăiesc în pace numeroase etnii, cred că suntem una dintre cele mai cosmopolite zone din România. Este unul dintre punctele noastre tari, este dovada armoniei în care trăim. Îi felicit pe organizatori pentru inițiativă, pentru că festivalul promovează județul, promovează tradițiile și este o oglindă a comunității noastre multiculturale” a declarat Mihai Huleni.

Timp de 7 seri, în perioada 24-30 iulie 2022, începând cu ora 20.00, pe scena din Piața Civică se va desfășura un adevărat regal artistic, ce va promova mozaicul etnic tulcean.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE