Ştirea zilei

Se suplimentează numărul autobuzelor pe traseele 1, 1B şi 4!

Potrivit unui anunţ al Societăţii de Transport Public SA, de azi se vor suplimenta autobuzele de pe trei trasee principale din municipiu. Iată anunţul STP Tulcea.

Având în vedere situația epidemiologică generată de virusul SARS-CoV-2 și creșterea incidenței cazurilor de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2 în municipiul Tulcea, riscul epidemiologic fiind de o gravitate importantă, pentru limitarea și reducerea efectelor epidemiei, societatea TRANSPORT PUBLIC S.A. Tulcea va suplimenta temporar numărul de mijloace de transport pe liniile 1, 1B și 4, transportul public de persoane urmând a se realiza cu capacitatea zilnică maximă, între orele 5.30 – 18.30.

Rugăm călătorii să respecte cel puțin regulile următoare privind transportul public de persoane:
– Urcarea, respectiv coborârea călătorilor se va realiza pe ușile de acces special marcate ale fiecărui mijloc de transport (urcarea se va face prin față și coborârea prin spate);
– La îmbarcare/debarcare, călătorii vor păstra o distanță de siguranță minimă unul față de celălalt;
– Călătorii vor evita aglomerația în mijloacele de transport, utilizând doar scaunele special marcate, capacitatea maximă admisă a fiecărui mijloc de transport fiind redusă la jumătate în această perioadă;
– Purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate mijloacele de transport;
– Dezinfectarea mainilor se va realiza utilizând gelul dezinfectant eliberat de disperserele instalate în fiecare mijloc de transport în comun.

Cu speranța că vom reuși să depășim repede și cu bine această perioadă dificilă, mulțumim tuturor utilizatorilor serviciului public de transport pentru respectarea regulilor de distanțare fizică și reducere a efectelor epidemiei.

Back to top button