fbpx
Tulcea

Ședința Adunării Generale a Comunității Rușilor Lipoveni din România!

Azi, 23 martie 2023, începând cu ora 17:30, în format online, se va desfășura Adunarea Generală a CRLR, în conformitate cu dispozițiile prevederilor art. 33, art. 34 și art. 37 lit. b) din Statutul Comunității Rușilor Lipoveni din România (CRLR), în urma hotărârii adoptate în cadrul ședinței Consiliului Director din data de 22 februarie 2023.

ORDINEA DE ZI pentru Adunarea Generală a CRLR:
1. Analiza și aprobarea execuției bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2022, precum și a situațiilor financiare ce urmează a fi publicate în Monitorul Oficial al României (Raportori: Silviu Feodor – președinte al CRLR și deputat, Valentin Stalenoi – director general al CRLR, Natașa Felea, contabil-șef al CRLR);
2. Analiza și aprobarea programului de activitate și a bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2023 (Raportori: Silviu Feodor, președinte al CRLR și deputat, membrii Consiliului Director, Direcția executivă a CRLR);
3. Propuneri de modificare și completare a Statutului Comunității Rușilor Lipoveni din România (Raportori: Membrii Comisiei de modificare și completare a Statutului CRLR stabilită în cadrul ședinței Consiliului Director din data de 25.02.2023 formată din: Valentin Stalenoi – președinte, avocat Roșca Andrei-membru, prof. dr. Palaghia Radion – membră).
4. Diverse.

Conform art. 33 alin. (3) din Statutul CRLR, Adunarea Generală a CRLR este alcătuită din: președinții Comunităților locale, membrii Consiliului Director, membrii fondatori ai CRLR, precum și membrii Direcției executive a CRLR. La Adunarea Generală pot participa, cu statut de invitați, specialiști din diverse domenii de activitate, însă numai cu aprobarea Consiliului Director.

SUCCES!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button