fbpx
Tulcea

Senatorul Costel Vicol prezent la Târgul „ARMONII DE PRIMĂVARĂ”!

Pentru a veni în sprijinul persoanelor cu dizabilități din centrele de stat și private, Comisia pentru drepturile omului, egalitate de șanse, culte și minorități din cadrul Senatului împreună cu Consiliul de Monitorizare a găzduit astăzi, 11 aprilie 2022 în Foaierul Sălii de plen, deschiderea târgului cu vânzare „Armonii de primăvară”.
Scopul evenimentului este unul evident, acela de a încuraja persoanelor înzestrate cu talent din aceste centre să-și ducă mai departe pasiunea pentru artă și pentru lucrul manual.
Sutele de obiecte cu tematica sărbătorilor pascale provin din peste 60 de centre, din 20 de județe.
Oferta este una destul de bogată: goblenuri, tablouri cu peisaje de primăvară, ouă încondeiate, icoane, aranjamente pentru masa de Paște: coșuri împletite, coșuri cu flori, suporturi pentru căni, sfeșnice pentru lumânări, fețe de masă cusute manual, diverse obiecte de decor de mari dimensiuni sub forma unui puzzle în care piesele sunt de dimensiunea unei boabe de cafea.
Vă dau un pont: aceste obiecte de artă pot fi cumpărate (fiecare lucrare are prețul afișat, împreună cu numele autorului și contul bancar în care pot fi virați banii). Expoziția din foaierul Sălii de Plen va fi până vineri, la ora 14,00.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE