fbpx
Alte sporturi

Sorin Andrici merge la ULTRAMARATON Gârboavele pentru copiii cu autism!

- alături de ”jandarmul de fier” va alerga și polițistul de frontieră Ion Borisov, coordonator al echipei SPARTANII ANGELO

Ultramaratonistul Sorin Andrici, alături de bunul său prieten Ion Borisov de la Grupul de Nave al Gărzii de Costă Sulina , va lua startul mâine în cursa de Ultramaraton 24h  din pădurea de la Gârboavele județul Galați! Încă din 2021  evenimentul organizat în județul de peste Dunăre are un scop pe masura unui eveniment de asemenea anvergură:  sprijinul luptei cu autismul! Zeci de echipe din întreaga țară, a câte 15 alergători fiecare, vor concura pentru un loc pe podiumul competiției și, în egală măsură,  sute de alți concurenți vor alerga la probele de individual , feminin si masculin,  pentru primele 3 locuri. 

”Principalul scop al meu este să fiu alături de copii cu autism și să promovez ultramaratonul tulcean ! Alături de mine va alerga și BORISOV ION, coordonator al echipei SPARTANII ANGELO! Va fi o cursă dificilă, având în vedere că s-a anunțat ploaie pe tot parcursul concursului! Sunt onorat să reprezint INSPECTORATUL JUDEȚEAN DE JANDARMI TULCEA, alergând cu această ocazie când pe 2 aprilie este ZIUA INTERNAȚIONALĂ A CONȘTIENTIZĂRII AUTISMULUI! Toate fondurile strânse vor fi redirecționate către construirea unui spital pentru acești copii care au nevoie de noi ! Urez succes tuturor echipelor și să ne vedem cu bine la Start!” a transmis azi Sorin Andrici care va pleca mâine dimineață cel mai probabil cu un microbuz spre Galați.
Potrivit organizatorilor, traseu de concurs localizat in Centrul de Agrement Gârboavele, cu o diferență de nivel de maxim 22, va fi iluminat și marcat corespunzător și cu două monitoare de cronometrare in timp real a rezultatelor, atât pe echipe cât și la individual.
În vârstă de 47 de ani, Ion Borisov,  de peste două decenii lucrează în cadrul Poliției de Frontieră (Garda de Coastă, Grupul de Nave Sulina), acolo unde este, la momentul de față agent șef.

Pentru mine, pentru noi, #Spartanii, sportul nu este despre performanță, este despre prietenie, despre provocări, despre depășirea propriilor limite. Suntem un grup de sportivi profesioniști care își doresc din ce în ce mai mult și pot să vă spun cu sinceritate că ne mândrim cu toții cu județul nostru, pe care îl reprezentăm cu onoare la toate competițiile la care participăm“, spune Ion Borisov.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE