fbpx
Comunicate

Sorin Andrici – record pentru România la Backyard ultra Extremadura din Spania

Jandarmul tulcean, Sorin Andrici, a participat în acest sfârșit de săptămână la Backyard ultra Extremadura, reușind să alerge timp de 41 de ore și să stabilească un nou record pentru România.

Competiția sportivă a adunat la start peste 100 de concurenți și s-a desfășurat în oraşul La Parra, Spania pe un traseu ce a presupus parcurgerea unei bucle de 6,7 Km în mod repetat în maxim 60 de minute.

Astăzi, chiar de ziua lui, după 41 de ore de competiție, jandarmul și-a făcut cel mai frumos cadou, obținând un nou record românesc în această competiție și clasându-se pe locul al II-lea, demonstrând astfel, că este unul dintre cei mai buni alergători.

,, Backyard ultra Extremadura a reprezentat o provocare pentru mine și un prilej de a acumula exeperiență în astfel de competiții. Am luat startul, având două obiective de îndeplinit: la finalul competiției, să mă aflu printre primii doi și să dobor recordul României la această competiție. A fost o cursă foarte grea și o luptă dură pentru titlu, însă mă bucur că astăzi, chiar de ziua mea, când împlinesc 49 de ani, am reușit să ating cele două obiective fixate de mine. Alături de mine a fost soția mea care a avut grijă de starea mea fizică pe timpul concursului, dar și tulcenii și prietenii mei din țară care m-au încurajat prin mesajele transmise să nu renunț și să am încredere în forțele mele! Țin să menționez că toate mesajele de încurajare au contribuit la rezultatele mele din această zi. Mulțumesc Jandarmeriei Tulcea pentru susținere! Mulțumesc antrenorului meu de la Aqua Vita Delta Tulcea Triatlon, domnul Mihai Ivanov! Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile!” – Andrici Sorin

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE