PNLTulcea

Ştefan ILIE– Partidul Naţional Liberal: Debirocratizare şi Fonduri Europene!

- articol de informare electorală

Sunt Ştefan ILIE, candidatul PNL pentru funcţia de primar al Municipiului Tulcea, iar eu şi echipa mea de viitori consilieri locali punem accent pe debirocratizarea Primăriei, pe înfiinţarea Ghișeului unic şi pe un Tel-Verde pentru sesizarea abuzurilor.


Primăria nu va mai fi o piedică pentru antreprenori, ci un partener.

Voi promova conceputul de economie verde, de la industria alimentară şi de turism până la cea de inginerie a apelor şi ecologie, voi încuraja învăţământul pentru creşterea calificărilor profesionale și vom atrage parteneri pentru o valorificare mai bună a resurselor de materie primă, de la stuf şi lemn la agricultură sau industrie farmaceutică ori medicină sportivă.

Voi construi Echipe de proiecte care să atragă fonduri, iar prin dialogul continuu cu locuitorii vom identifica nevoile reale și urgenţele. Comunicarea reală, deschisă cu tulcenii va determina direcția muncii mele și a aparatului Primăriei.

Cu bani europeni vom rezolva problemele ce ţin de asfalt şi trotuare, curățenie, siguranţă publică, lipsa cadrelor și a spațiilor medicale, extinderea gazului metan, spaţii verzi, apă și canalizări.

#SEPOATE

Sunt Ştefan ILIE şi candidez pentru funcţia de primar al Municipiului Tulcea
Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de  PARTIDUL NATIONAL LIBERAL  codul  AEP 21200012
Back to top button