Tulcea

Ştefan ILIE– Partidul Naţional Liberal: Sunteți cool! Mari succese!

- articol de informare electorală

Salut!
Sunteți cei mai tari, de departe cei mai importanți oameni ai tuturor timpurilor. Mai ales ale acestor vremuri complicate.

La vârsta când aveți mult timp pentru a vă distra și la fel de mult pentru a învăța, în ziua când școala se redeschide fizic, online ori prin corespondență, mesajul meu către voi este foarte simplu: Să fiți veseli, sănătoși și cu super rezultate! Că dacă voi veți fi așa și noi vom fi cei mai fericiți!

Iar eu, ca primar al municipiului Tulcea, voi face Echipă cu voi. O Echipă care va ști în permanență nevoile voastre, care va realiza și va depune proiecte, care va finanța cele mai bune și mai smart inițiative pe care le veți avea și care va construi locurile de care duceți lipsă și pe care le doriți de prea mult timp.

Am un scurt mesaj și pentru profesori: Școlile nu au capacitatea de a realiza și depune proiecte singure. Mai ales la câte cerințe sunt astăzi. Este obligația Primăriei de a cunoaște toate nevoile școlilor, elevilor, cadrelor didactice și părinților, de a scrie Cererile de finanțare, de a asigura resursele necesare. Vom lucra în Echipă.

Revin la voi, elevi și vă spun: Sunteți cool! Mari succese!

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de  PARTIDUL NATIONAL LIBERAL  codul  AEP 21200012

 

Back to top button