Tulcea

Ştefana Zibileanu, acuzată de „trădare” în alegerea vicepreşedinţilor

Alegerea vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean Tulcea, consumată marţi, 23 februarie 2021, a stabilit, prin vot, numele celor doi candidaţi ai „Dreptei” respectiv Daniel Nicolae Geambazu de la PNL şi Victor Tarhon de la PMP.
Unul din ceilalţi doi candidaţi pentru funcţia de vicepreşedinte, Ştefana Zibileanu de la Pro România,  este acuzată, de ieri, printr-un comunicat de presă emis de PSD Tulcea, de „trădare” politică.
PSD Tulcea dezaprobă modul josnic în care PNL aruncă în spațiul public informații false privind o presupusă trădare din rândul consilierilor județeni PSD, la votul pentru desemnarea vicepreședinților Consiliului Județean Tulcea.
NU a trădat niciun consilier județean PSD.
Problema de moralitate este în altă parte: Ștefana Zibileanu din presupusa alianță cu Pro România a trădat și nu a votat așa cum și-a asumat. Și-a încălcat cuvântul, dar nu și interesul personal. Nu sunt afirmații fără acoperire, ci probate.
A ales să nu se voteze pe ea însăși, ci în urma unei înțelegeri cu PNL Tulcea, a ales să voteze candidații PNL și PMP.
Județul Tulcea are nevoie de oameni serioși, de cuvânt, nu de oameni care aleg confortul personal în defavoarea nevoilor județului.
Echipa consilierilor județeni PSD va continua să își facă datoria față de cetățeni indiferent de modul în care celelalte partide aleg să facă politică.
PSD Tulcea
Replica Pro România, prin biroul de presă al filialei, a venit azi:

PSD Tulcea s-a grăbit să găsească trădătorul înainte de a-l căuta.

Am luat act cu uimire de acel comunicat și nu intenționez să-l comentez sau să mă amestec în problemele lor de încredere. 
Îmi doresc să trec peste acest moment și să continui a-mi face datoria de consilier județean pentru a-i reprezenta pe cei care m-au votat si au votat PRO România.

Dacă e să-mi fac un reproș, acela e că am crezut în cuvântul celor care m-au ,,asigurat” de votul și susținerea lor pentru a ajunge vicepreședinte.

Ştefana Zibileanu

Back to top button