fbpx
Alte partideTulcea

Ştefana ZIBILEANU – PRO România: „Prioritatea mea sunt oamenii”

- articol de informare electorală

Sunt Ştefana ZIBILEANU şi candidez pentru funcţia de Primar al Municipiului Tulcea cu respect pentru întreaga comunitate și cu îndrăzneala omului care știe ce are de făcut, cu speranța în Dumnezeu și în buna dumneavoastră credință.

Provin dintr-o familie autentică cu doi părinţi deosebiţi, gospodari care mi-au sădit de mică respectul faţă de oameni, curajul de a spune lucrurilor pe nume, iubirea şi respectul faţă de Dumnezeu.

Sunt o femeie puternică, mi-am crescut copiii – mulțumesc lui Dumnezeu! -frumos, am grijă de părinții mei bătrâni și bolnavi iar Direcția pe care o conduc -poate cea mai grea pentru că este vorba în primul rând despre unii dintre cei mai necăjiți dintre oameni, dar și despre mulți copii – se dovedește, cu fiecare zi care trece a fi una dintre cele mai performante institutii prin multitudinea proiectelor cu finantare nerambursabila accesate. Numai în ultimii doi ani valoarea cumulată a proiectelor de finanţare accesate depăşeşte 10 milioane de euro!

Sunt un om al administrației care crede cu tărie că interesul comunitar trebuie să primeze în fața interesului politic, iar campania electorală trebuie să fie o competiție de proiecte fezabile, utile comunității.

Pro România vine cu o ofertă  extrem de inteligentă, cu lucruri noi fără să uite istoria și tradițiile, obiceiurile străvechi și multiculturalitatea orașului care a scris capitole importante în Istoria României.

Personal cred că asa cum se zice in popor „Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă”, nadejdea mea nu poate fi decât faptul că oamenii vor vota în deplină cunoștință de cauză.

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul PRO România, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200010

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE