Tulcea

Ştefana ZIBILEANU – PRO România: Regenerarea urbană

- articol de informare electorală

Regenerare urbană pentru mine, Stefana Zibileanu , în calitate de potențial Primar al Municipiului Tulcea, înseamnă nu doar reabilitarea și asfaltarea unor străzi și ale unor trotuare.
Noi intrăm în fiecare cartier din Municipiul Tulcea și lucrăm atât la aleile dintre blocuri dar și la implementarea prin soluții inteligente a zonelor verzi, a locurilor de joacă pentru copii, a construirii de unități de parcare supraterană conform unui plan stabilit împreună cu dumneavoastră, tulcenii, pe cvartale de blocuri, renovăm și consolidăm unele dintre clădirile existente (multe de patrimoniu) dar ne–am gândit și la conversia funcţională a clădirilor și spațiilor uitate, părăsite și transformate adeseori în adevărate zone insalubre, pline de gunoi. Acestea din urmă chiar reprezintă potențial de a fi transformate în interesul comunității.
Toate aceste lucruri se pot face cu finanțare externă prin proiecte aflate acum la mare căutare dar și prin parteneriat public privat.
Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul PRO România, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200010
Back to top button