Tulcea

Ştefana ZIBILEANU – PRO România: Unim campionii sub un singur nume!

- articol de informare electorală

Împreună cu echipa de la PRO România Tulcea am gândit înființarea unei structuri sportive ca instituție publică de interes local cu denumirea ”Clubul Sportiv Municipal Tulcea” ce va funcționa în subordinea Consiliului Local.
Activitatea clubului va fi finanțată de la bugetul local, prin parteneriate public-privat dar și prin sponsorizări cu scopul dezvoltării clubului ca structură sportivă complexă, care să cuprindă cu prioritate ramurile sportive cuprinse în programul jocurilor olimpice.
În cadrul clubului se va organiza Centrul de Copii și Juniori care va avea o bază sportivă dedicată în cadrul clubului. Prioritatea principală a CSM Tulcea va fi reprezentantă de acest centru, prin care se poate acorda tinerilor posibilitatea practicării sportului de masă cu scopul principal de a îmbunătăți starea generală de sănătate dar și de integrare în societate, oferind o șansă reală tinerilor cu aptitudini să facă performanță acasă.
Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul PRO România, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200010
Back to top button