Ştirea zilei

Sute de elevi de liceu înscriși la #maratonulvaccinării din Piața civică!

Timp de trei zile, în perioada 28-30 mai 2021, elevii de la liceele tulcene au șansa de a se vaccina la #maratonulvaccinării, un eveniment organizat de Instituția prefectului și Primăria Tulcea în parteneriat și cu Inspectoratul Școlar.

,,Ne-am implicat în acest maraton al vaccinării din Piața Civică prin faptul că am promovat campania de vaccinare în toate liceele din municipiul Tulcea și cu sprijinul profesorilor am programat încă de joi câteva sute de elevi la vaccinare. Prioritate au avut vineri elevii de liceu navetiști, cei care nu sunt din municipiu și revin în weekend acasă” a declarat Viorica Pavel, inspector școlar general.

Haret, Moisil, Arte, Coandă, Segal și Creangă, azi la vaccinare!

În cursul dimineții, elevii de la Colegiul Dobrogean Spiru Haret au venit cu zecile la vaccinare, conform programării, respectiv de la 10 la 11. Au urmat, tot conform programării elevii de la Arte (11 -12), cei de la Moisil (12-14), cei de la Creangă (14-15), Coandă (15-16) și Segal (16-18).

,,Elevii de la patru licee tulcene au fost programați azi la vaccinare așa cum s-au înscris la școală încă de la mijlocul săptămânii, însă mai pot veni, desigur cu acord scris al părinților, și alți elevi de liceu care au împlinit 16 ani. Și duminică avem elevi programați la vaccinare de Colegiul Economic  Delta Dunării, iar luni și miercuri se vor vaccina de la liceul tehnologic Nicolae Cornățeanu, Brad Segal și Școala Profesională Danubius” a declarat Ana Butuc, inspector școlar general adjunct.

Apel pentru vaccinare!

 

Back to top button