fbpx
Tulcea

Tatiana Haliț, consilier municipal USR: ”Credeți că Tulcea are suficiente zone de agrement, relaxare și variante de petrecere a timpului liber?”

Credeți că Tulcea are suficiente zone de agrement, relaxare și variante de petrecere a timpului liber? Nu, nu are căci dacă ar avea nu ar pleca atâția tulceni cu familia în weekend prin alte zări decât în municipiu.

S-a inaugurat un mic skate-park, se va amenaja cândva un mic Aquapark, și se va redeschide cândva poate și Cinema City la Coral Mall Tulcea.

Tulcea în continuare nu are oferte adevărate, tentante pentru cetățenii de toate categoriile de vârstă prin comparație cu alte orașe model în acest sens. În afară de evenimentele cultural-artistice și sportive care mai animă orașul câteodată, în rest fiecare se descurcă cum poate ca locuitor al orașului Tulcea.

O administrație locală dedicată și inspirată poate schimba atmosfera de weekend din municipiu:

– în fiecare cartier din municipiu să existe posibilitatea de a practica sport- terenuri de sport, spații dotate cu aparate de fitness, spații de joacă pentru copii cât și spații de recreere pentru persoanele vârstnice(similar celui din cartier E3);
– amenajare zona pietonală de weekend din Piața Civică la faleză pentru plimbări la pas, cu bicicleta, trotineta;
– avem nava nouă de trecere în suburbia Tudor Vladimirescu, putem amenaja o plajă la Dunăre în suburbie, acolo unde a fost cândva;
– avem un Sat Pescăresc și polderul Zaghen pustii unde se tot încearcă organizarea de diverse evenimente, fără o constanță pentru a deveni un punct de atracție permanent. Există soluții, propuneri pentru organizarea multor evenimente atractive;
– parc de sport și agrement cu trasee de pump track, poligon de biciclete și trotinete pentru copii și tineri, echipamente de fitness și alte spații libere înierbate pentru antrenamente în aer liber pentru toate vârstele;
– parc de aventură și evadare în pădurea Bididia.

Iată câteva idei, soluții pentru a nu ne plictisi în Tulcea. Împreună putem face orașul mai atractiv. Vă aștept cu alte propuneri!

Vă propun să participați și la ediția a doua a proiectului Bugetare Participativă de pe site Primăria Tulcea, să veniți cu propuneri de proiecte cetățenești care se pot realiza în cuantumul unei sume decise de Primăria Tulcea.

(CMF-21240009)

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE