fbpx
Politică

Teodorescu și Simion, candidații PSD Tulcea

- comunicat PSD Tulcea

PSD Tulcea anunță oficial candidaturile pentru alegerile locale din 09 iunie 2024, în cadrul cărora domnul Horia Teodorescu se înscrie pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea, iar domnul Dragoș Simion se înscrie în cursa pentru funcția de primar al municipiului Tulcea.

Aceste candidaturi sunt rezultatul propunerilor organizațiilor locale și a unei analize atente asupra voinței și așteptărilor tulcenilor, reflectând și rezultatele favorabile obținute în urma unor sondaje de opinie, precum și validarea lor de către Biroul Politic Județean al PSD Tulcea.

Candidatura domnului Horia Teodorescu este fundamentată de un palmares impresionant de realizări, având o experiență vastă în administrație publică și viziunea necesară pentru a continua dezvoltarea județului nostru. Podul suspendat peste Dunăre Tulcea – Brăila, Faleza Ivan Patzaichin Tulcea, Noua Sală Polivalentă din Tulcea, investițiile în infrastructura de sănătate, reabilitarea patrimoniului cultural și a infrastructurii rutiere județene – sunt doar câteva dintre realizările care stau mărturie angajamentului său față de tulceni.

„Am pornit în administrația publică plin de încredere, voință și cu multe idei de proiecte pentru județul Tulcea. Sunt bucuros că am avut alături de mine oameni competenți și echipe care au lucrat cu aceeași dorință, pentru binele tulcenilor. Faptele sunt cartea mea de vizită și mă bucur că am reușit să duc la capăt proiecte absolut necesare pentru tulceni, care vor servi ca fundație și punct de plecare pentru investițiile din următorii ani. Am dovedit că faptele fac diferența și că lucrurile asumate devin realitate.” a declarat Horia Teodorescu.

În același timp, candidatura domnului Dragoș Simion vine ca un răspuns hotărât la nevoile stringente ale municipiului Tulcea. Cu o declarație de intenție ce rezonează în inimile locuitorilor, el aduce în prim-plan dorința și angajamentul de a revitaliza orașul nostru.

„În ultimii ani, am fost martori la transformarea municipiului Tulcea într-o ruină. Am descoperit că străzile pot avea gropi în care să te îneci, iar o banală ploaie de câteva minute ne transformă într-o mică Veneție. Anul acesta ne recâștigăm orașul! – aceste cuvinte nu sunt doar promisiuni, ci un angajament ferm pentru un suflu nou și o schimbare reală.” a declarat Dragoș Simion.

De asemenea, în zilele următoare vor fi validați toți candidații organizației PSD Tulcea, pentru alegerile locale din 09 iunie 2024.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE