Ştirea zilei

Testul COVID negativ a devenit condiţie pentru prezenţa în cantonamentul lotului naţional de fotbal

- Clinica Routine Med i-a testat pe "tricolorii" Pavel şi Denuşi şi rezultatul a fost negativ

Începând de mâine, 3 octombrie 2020, la Vaslui, doi fotbalişti tulceni, născuţi în anul 2006, vor participa la reunirea lotului lărgit al Naţionalei Under 15 de fotbal a României.

Este vorba despre fundaşul dreapta Eric Nicholas PAVEL şi mijlocaşul coordonator Ianis DENUŞI (foto, alături de asistentele medicale de la Routine Med), ambii recomandaţi pentru selecţie de referentul judeţean Emil Nanu.

Este a doua pereche de fotbalişti tulceni care merge la faza de selecţie a Naţionalei Under 15 de fotbal a României după ce anul trecut mijlocaşul central Cristian Cicîrîc (monitorizat acum de clubul Dinamo Bucureşti) şi Alexandru Marian s-au aflat şi ei în lotul echipei naţionale.

Spre deosebire de anul trecut, de această dată selecţia a fost mult mai riguroasă dar şi condiţionată de prezentarea testului COVID 19 REAL PCR negativ la Vaslui, acolo unde începând de mâine, sâmbătă, 3 octombrie 2020 va avea loc pregătirea centralizată.

Cei doi fotbalişti chemaţi la reunirea Naţionalei Under 15 de fotbal a României au fost testaţi la clinica Routine Med din Tulcea care le-a dat „verde” pentru pregătire: testele au fost negative pentru ambii fotbalişti.

 

Back to top button