fbpx
Ştirea zilei

Traficanți de cocaină reținuți de DIICOT la Tulcea cu propunere de arestare!

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea, au documentat activitatea infracțională a două persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, începând cu luna februarie 2023, unul dintre bănuiți, prin intermediul celui de al doilea bănuit, ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (cocaină) consumatorilor din județul Tulcea. La data de 4 aprilie a.c., au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, în județul Tulcea, fiind descoperite și ridicate peste 550 de grame de cocaină și 3 cântare electronice de precizie.

Totodată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reținerea pentru 24 de ore a două persoane.

La data de 5 aprilie a.c., a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, cu propunere de arestare preventivă a bănuiților.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button