fbpx
Consiliul Judeţean

Tulcea, la Târgul de Turism al României

Consiliul Județean Tulcea participă, în perioada 23-27 februarie 2023, la cel mai mare târg de turism organizat în România, eveniment care are loc la Romexpo, București. 

Astăzi după amiază a avut loc deschiderea oficială a Târgului de Turism al României, eveniment la care a participat ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin Daniel Cadariu.

Printre participanții tulceni la deschiderea târgului de turism s-au numărat prefectul Alexandru Dan Munteanu, guvernatorul ARBDD, Gabriel Marinov, Ivona Potzaichin Rusu, președintele Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23, Eugen Ion, președintele Asociației Comunelor din România – filiala Tulcea și primarul comunei Jurilovca, primarul comunei Crișan, Silviu Rahă, deputatul tulcean George Șișcu.

„Județul Tulcea – un tărâm de poveste“ și-a prezentat, în cadrul acestui târg, cele mai importante valori, de la oportunitățile oferite de ineditul geografiei spațiului nord dobrogean, până la frumusețea muzicii, dansului și portului tradițional al comunităților etnice care conviețuiesc în Tulcea. Astfel, la deschiderea oficială participanții la târg au putut admira un scurt spectacol artistic oferit de Ansamblul „Juravelli“ Jurilovca și Ansamblul „Landâș“ Sarichioi.

În cadrul celor patru zile de târg, la Romexpo vor evolua și alte ansambluri locale, precum „Altona“ Cerna, „Rusalka“ – Crișan, „Zadunaiska Sici – fondator“.

De asemenea, în cele patru zile, vizitatorii vor putea lua parte la deosebite degustări de produse tradiționale oferite de Grupul de firme Angelo și de Crama Hamangia.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button