Un adolescent de 14 ani şi un căţel salvaţi din incendiu

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în jurul orei 12:30 în municipiul Tulcea, în urma producerii unui incendiu la un apartament.
În momentul producerii evenimentului, în locuință era un băiat de 14 ani și un câine, care s-au autoevacuat în balcon. 10 pompieri au intervenit cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție la înălţime și 1 SMURD.
Echipajele de pompieri au evacuat copilul pe care l-au predat ambulanței SAJ sosite la fața locului, conștient și cooperant. Au fost degradate bunurile din 1 cameră.
Băiatul a suferit arsuri ușoare la nivelul membrelor superioare și a feței.
Cauza probabilă producerii incendiului este scurtcircuit electric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method WP_Rocket\Buffer\Cache::get_rocket_footprint() in /home/infotulc/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php:293 Stack trace: #0 [internal function]: WP_Rocket\Buffer\Cache->maybe_process_buffer('<!DOCTYPE html>...', 9) #1 /home/infotulc/public_html/wp-includes/functions.php(4669): ob_end_flush() #2 /home/infotulc/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(287): wp_ob_end_flush_all('') #3 /home/infotulc/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters('', Array) #4 /home/infotulc/public_html/wp-includes/plugin.php(478): WP_Hook->do_action(Array) #5 /home/infotulc/public_html/wp-includes/load.php(1007): do_action('shutdown') #6 [internal function]: shutdown_action_hook() #7 {main} thrown in /home/infotulc/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 293