fbpx
Consiliul Judeţean

Vicepreședinții Consiliului Județean Tulcea au omagiat memoria eroilor revoluției

Vicepreședinții Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni și Victor Tarhon, au participat, astăzi, începând cu ora 9.00, la ceremonialul militar și religios organizat, ca în fiecare an, în dreptul Monumentului Eroilor Revoluției (Catedrala „Sf. Nicolae“). În această perioadă, tulcenii aduc un pios omagiu eroilor Corneliu Gavrilov şi Mihai Serian, care și-au sacrificat viața pentru a asigura libertatea poporului român.
Suntem astăzi aici să aducem un omagiu tuturor eroilor neamului nostru. Ce are 22 decembrie special pentru noi este faptul că l-am trăit. Este un moment care ne dă tuturor măsura și valoarea neamului. Și spun asta pentru că o națiune care trăiește sănătos, o națiune puternică naște eroi naționali. Iar noi, aici, îi comemorăm și pe eroii noștri, Corneliu Gavrilov și Mihai Serian, cei care au ales să se jertfească astfel încât nouă, astăzi, să ne fie mai bine. Dumnezeu să îi odihnească în pace pe cei care s-au transformat în îngerii noștri păzitori! Cinste eroilor neamului și La mulți ani tuturor!“, a transmis, în cadrul evenimentului, vicepreședintele Mihai Huleni.
Ceremonialul s-a încheiat cu depunerea de coroane de flori, în semn de respect față de cei care s-au jertfit la momentul 1989.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE