fbpx
Tulcea

Victor TARHON – Partidul Mişcarea Populară: ŞTIE, VREA şi mai ales a demonstrat că POATE!

- articol de informare electorală

Preşedinte al Filialei Tulcea a Partidului Mişcarea Populară (PMP), Victor Tarhon este propunerea PMP pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea şi de Consilier Judeţean.

Cine este Victor TARHON
Cu o experienţă de peste 25 de ani în administraţie, Victor Tarhon demonstrează, în continuare, că nu se teme de provocări şi nici de cornpetiţie.Trăieşte de peste 50 de ani în judeţul Tulcea şi a fost mereu în mijlocul tulcenilor, iar în anii în care a deţinut funcţii publice, a fost exclusiv în slujba tulcenilor. După 1992 a fost Vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, Subprefect al Judeţului Tulcea, Consilier Parlamentar, Consilier Judeţean şi Preşedinte al Consiliului Judeţean.
Avem deltă, mănăstiri şi cetăţi istorice, ACUM AVEM şi INFRASTRUCTURĂ, care să permită accesul şi deplasarea în condiţii civilizate a turiştilor. Avem turişti, creşte interesul tulcenilor pentru investiţii, investiţiile creează locuri de muncă, iar locurile de muncă înseamnă un trai mai bun pentru tulceni‘, spunea, în mai 2012, Victor Tarhon – în calitate de Preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea.

Victor Tarhon a dovedit,în întreaga sa activitate în administraţia tulceană şi prin proiectele promovate şi implementate că este un om determinat, profesionist şi tenace în a obţine rezultate pentru tulceni şi judeţ. Un judeţ cu un potenţial enorm dar care, ca să fie valorificat, are nevoie de o echipă determinată, profesionistă şi tenace la conducerea Consiliului Judeţean Tulcea.

Printre proiectele de mare anvergură susţinute în mandatul său, destinate dezvoltării turistice, se numără:

  • Modernizarea infrastructurii de transport către zona turistică Murighiol – Uzlina – Dunavăţ – Lacul Razim (Drumul judeţean Tulcea – Murighiol – Dunavatu de Jos);
  • Valorificarea turistică a mănăstirilor tulcene prin îmbunătăţirea infrastructurii de acces şi mediu (cunoscut sub denumirea de „Triunghiul Mănăstirilor,,);
  • Amenajare plajă Sulina;
  • Miniport turistic Sfântu Gheorghe.

Mandatul de Preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, reflectat în date statistice: La sfârşitul anului 2011 Judeţul Tulcea ocupa la nivel naţional locul 4, după numărul de locuri de muncă create de investiţiile în derulare şi locul 5, după valoarea investiţiilor româneşti atrase.

Victor Tarhon este hotărât să rămână în structurile administraţiei publice locale,alături de tulceni, respectându-le votul şi punându-se astfel practic şi concret în slujba lor, aşa cum a demonstrat,în repetate rânduri, că: ŞTIE, VREA şi mai ales a demonstrat că POATE!

Sunt Victor TARHON şi candidez din partea Partidului Mişcarea Populară pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea.

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul Mișcarea Populară, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200020

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button