Ştirea zilei

VIDEO: Incendiu într-un bloc din Dallas!

- din garsonieră a fost salvat un cățel: oamenii s-au autoevacuat

UPDATE

Pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină la un incendiu anunţat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, în jurul orei 19:40, la un imobil de locuinţe tip bloc din municipiul Tulcea.
Au intervenit de urgenţă 4 echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apa şi spumă, o autospecială de salvare la înălțime și 1 ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.
Incendiul a izbucnit la o garsonieră de la etajul trei și se manifesta cu flacără în balconul imobilului.
Prin intervenția promptă a pompierilor incendiul a fost lichidat în mai puțin de 15 minute, iar din fericire nu au fost înregistrate alte victime.
Locatarul garsonierei și alte 10 persoane s-au autoevacuat, iar pompierii au salvat un cățel din garsonieră.


La locul intervenției au fost prezenți și lucrători din cadrul poliției și jandarmeriei Tulcea.
Cauza probabilă producerii incendiului este foc deschis în spații închise. ,,Furtunul de la butelie deteriorat (crăpături), fapt ce a generat incendiul.” a concluzionat Nicolae Botezatu, purtătorul de cuvânt din cadrul ISU Delta Tulcea.

În această seară, pompierii tulceni au fost chemați să intervină la un incendiu în cartierul Dallas din Tulcea.

Focul ieșea pe balconul de la etajul trei iar martorii au surprins momentul în care flăcările se manifestau violent pe balconul de la etajul trei.

Intervenția pompierilor este în desfășurare. Martorii spun că, spre deosebire de colegii lor de la Constanța, pompierii militari tulceni au intervenit .. ca la manual!

Vom reveni cu detalii de la purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

Back to top button