fbpx
Consiliul Judeţean

Ziua Veteranilor, marcată la Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat vineri, 29 aprilie 2022, începând cu ora 12.00, alături de prefectul Dan Munteanu și viceprimarul municipiului, George Șinghi, la ceremonialul militar și religios organizat pentru a marca Ziua Națională a Veteranilor de Război.

În fiecare an, pe data de 29 aprilie, militarii tulceni, dar și reprezentanți ai autoritățile administrației publice de la nivelul județului Tulcea participă la evenimentele menite să reamintească tuturor de actele de vitejie ale înaintașilor noștri.

„Astăzi sărbătorim 120 de la momentul în care a fost Decretul Regal prin care cinstim Ziua Națională a Veteranilor de Război. Se spune că cine nu își cunoaște trecutul, cine nu își cinstește înaintașii, nu are niciun viitor.

Veteranii de război, eroii neamului nostru, reprezintă unul dintre pilonii pe care această țară s-a clădit. Ei și-au lăsat propriile familii pentru a apăra marea familie, neamul românesc. Unii și-au dat viața, alții s-au întors cu probleme fizice, alții, spre norocul nostru, s-au întors teferi, iar noi, acum, le aducem prinosul de recunoștință. Se spune că de fiecare dată când un soldat se întoarce de la război, toată lumea se bucură. Așa ne bucurăm și noi cu toții, le dorim multă sănătate, le dorim să aibă grijă de ei și de noi. Pentru că acum trebuie să le mulțumim și să le întoarcem tot ceea ce au făcut pentru noi. Vă mulțumim din toată inima!“, a transmis, în discursul său, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE