fbpx
Ştirea zilei

29 iunie 2021 – Ziua Dunării, mai mult în online!

- întâmplător sau nu, Ziua Dunării a coincis cu o conferinţă intermediară a proiectului "Revizuirea Planului de Management şi a Regulamentului RBDD"

În ziua de 29 iunie a fiecărui an, cele 14 țări din bazinul fluviului Dunărea sărbătoresc împreună unul dintre cele mai mari sisteme fluviale din Europa: Dunărea. Anul acesta cu sloganul ales #DiscoverDanube!

În ciuda faptului că aproape toate activitățile sunt diferite faţă de alţi ani şi în 2021, țările membre au acceptat provocarea de a menține spiritul Zilei Dunării în viață pe tot parcursul acestei crize globale, așa cum au făcut-o anul trecut în 2020.

În timp ce situația sa relaxat în regiune, pandemia continuă și sunt luate măsurile necesare pentru a preveni răspândirea virusului. La fel ca anul trecut, Ziua Dunării 2021 va fi în mare parte sărbătorită cu evenimente online, cu excepția unui număr limitat de ceremonii de acordare de premii. Anul acesta, însă, este special deoarece Ziua Dunării a coincis cu o conferinţă intermediară a proiectului „Revizuirea Planului de Management şi a Regulamentului RBDD” care, din motive necunoscute, nu a fost chiar deschisă publicului. O dovadă în plus că specialiştii – tot respectul pentru munca cercetătorilor! – vor elabora un Plan de management total inutil. Şi asta pentru că unii, care au participat şi probabil vor mai participa la mascarade plusiste de pseudoselecţie a Guvernatorului ARBDD, vor veni cu planurile lor de management efectiv ca proştii din moment ce ARBDD are un Plan de Management iar Guvernatorul TREBUIE doar să îl aplice. Oricât de prost ar fi, şi planul şi guvernatorul, până la revizire şi respectiv până la eliberarea din funcţie.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE