Consiliul Judeţean

A fost inaugurată Sala de Sport „Ivan Patzaichin“ din Greci

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat azi la inaugurarea Sălii de Sport „Ivan Patzaichin“ din Greci, eveniment care a beneficiat de prezența fiicei marelui campion al județului nostru, Ivona Beatrice Patzaichin. La eveniment au mai fost prezenți subprefectul Nicolae Topoleanu și primarul localității, Nicolaie Mocanu.„Astăzi este o zi deosebit de importantă pentru comuna dumneavoastră și vreau să-l felicit pe domnul primar, în primul rând, pentru că a făcut această sală și, în al doilea rând, pentru inspirația pe care a avut-o atunci când a ales numele marelui nostru campion Ivan Patzaichin.

Aș vrea să vorbesc puțin despre Ivan Patzaichin, despre moștenirea pe care a lăsat-o tulcenilor, românilor și chiar întregii mișcări sportive mondiale. Moștenirea lăsată de Ivan Patzaichin constă în faptul că orice asociere pe care o autoritate, o instituție, o persoană o face cu numele marelui campion nu poate să aducă decât plusvaloare acelei autorități, instituții, persoane.

Dragi greceni, vă urez să dați cât mai mulți campioni aici, în localitatea dumneavoastră. Ivan Patzaichin ne privește de acolo de sus, a plecat dintre noi dar spiritul lui este printre noi. Așa că, de fiecare dată când venim să practicăm sportul în această sală și nu numai atunci, ar trebui să ne gândim la Ivan Patzaichin. Așa să ne ajute Dumnezeu, multă sănătate tuturor și pace!“, a declarat vicepreședintele Mihai Huleni.

Investiția, în valoare de aproximativ 6 milioane de lei, a fost finanțată cu fonduri guvernamentale prin Compania Națională de Investiții. Lucrările au început în luna februarie a anului trecut și au fost finalizate recent, recepția având loc pe data de 1 martie 2022.

Back to top button