fbpx
Ştirea zilei

A furat produse din magazin iar acum va răspunde penal

Ieri, în jurul orei 14.00, un agent de pază al unei societăți comerciale a cerut sprijinul jandarmilor, reclamând faptul că un bărbat a sustras mai multe produse, trecând de casa de marcat fără să achite contravaloarea acestora.

Agentul de pază a declarat faptul că, în timp ce executa serviciul, a sesizat prin intermediul sistemului video trei persoane care aveau un comportament suspect, iar în momentul în care au trecut de casa de marcat, aceștia au fost opriți, iar asupra unui bărbat au fost găsite mai multe produse care nu se regăseau pe bonul de casă.

Bărbatul în cauză a declarat jandarmilor faptul că se afla la cumpărături împreună cu concubina și cumnatul său, iar după ce au terminat cumpărăturile, a observat pe un raft un încărcător de telefon și niște căști wireless, pe care le-a scos din cutii și le-a introdus în buzunarul pantalonilor.

De asemenea, a mai observat pe raft și o pompă de stropit și, știind că cea de acasă e stricată, a demontat mai multe accesorii de care avea nevoie și le-a introdus și pe acestea în buzunarul pantalonilor.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirea infracțiunii de furt.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button