Accident cu încarcerat pe Alexandru cel Bun!

„Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat în jurul orei 15:40 pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe strada Alexandru cel Bun din municipiul Tulcea. În urma accidentului, în care a fost implicat un autoturism, au rezultat 2 victime, de sex masculin, ambele cu vârste în jur de 60 de ani.
O persoană a reușit să iasă singură din autoturism, iar cea de a doua a avut nevoie de descarcerare. Ambele persoane au fost preluate de ambulanțele SMURD și SAJ pentru a fi transportate la unitatea spitalicească din municipiul Tulcea.”, a transmis Florentin Daciu, purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

Accidentul a fost confirmat şi de purtătoarea de cuvânt a IPJ Tulcea, Irina Manolache, care a făcut precizarea că „un bărbat de 59 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Alexandru cel Bun, din municipiu, a pierdut controlul asupra direcției de mers si a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat. In urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto si a unui bărbat de 58 de ani, pasager în același auto.
Conducatorul auto poseda permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0, 93 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cercetarile continuă.”

Back to top button