fbpx
Ştirea zilei

Bilanţul protestelor „Jos masca!” – Amenzi de peste 40.000 de lei

Protestele organizate ca „event”-uri pe reţelele de socializare de diverse persoane care mai de care mai dubioase, aşa cum s-a văzut şi pe transmisiunile live pe Facebook (mare prostie – n.n.), nu aveau cu să rămână fără urmări. Pentru că nu au purtat masca şi nu au respectat nici distanţarea socială în timp ce îşi făceau live-uri pe Facebook, o serie de persoane au fost identificate şi sanţionate aşa cum o arată un comunicat al Jandarmeriei Tulcea.

„În urma verificărilor efectuate de către Jandarmeria Tulcea cu privire la protestele neautorizate ce au avut loc în municipiul Tulcea în zilele de 29 și 30 martie 2021, au fost aplicate alte 36 de sancțiuni contravenționale în valoare de 41.750 lei.

Sancțiunile aplicate au vizat nerespectarea de către persoanele fizice a măsurilor individuale de protecție sanitară, organizarea și desfășurarea de adunări publice  nedeclarate, proferarea de injurii de natură să tulbure ordinea și liniștea publică și refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității.

 Jandarmeria Tulcea va asigura în continuare condițiile de siguranță pentru exercitarea dreptului constituțional la liberă exprimare și va urmări permanent respectarea de către participanți a prevederilor legale.”, se arată în comunicatul IJJ Tulcea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button