Ştirea zilei

Accident cu încarcerați între Saraiu și Topolog

Azi, 31 octombrie 2020, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22A între localitățile Topolog și Saraiu, în care a fost implicat un autoturism care a intrat în coliziune cu o autoutilitară.


La fața locului s-au deplasat 9 pompieri cu o autospecială de stingere și modul descarcerare, o ambulanță Smurd din cadrul Stației de pompieri Babadag, precum și trei echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea, care au constatat că în urma impactului au rezultat două victime de sex masculin. Acestea nu erau încarcerate, erau conștiente, au primit primul ajutor calificat la fața locului, iar ulterior doar una a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Tulcea pentru investigații medicale suplimentare.
Pompierii au acționat pentru sablarea carosabilului și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului. (Comunicat ISU Delta Tulcea)

Ancheta polițiștilor e în derulare

În dimineața zilei de 31 octombrie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier pe DN22.
Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de 58 de ani, din București, în timp ce conducea un auto pe DN22 ( Topolog-Saraiu) a intrat în coliziune cu o autoutilitara care se afla pe același sens de deplasare, condusă de un bărbat de 42 de ani, din județul Brașov.
În urma accidentului a rezultat rănirea unui bărbat de 44 de ani, din județul Brașov, pasager în autoutilitara.
Ambii conducători posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Back to top button